SAMO DA MI JE DA SE DOKOPAM KREVETA

Petmanija kreveti

SAMO DA MI JE DA SE DOKOPAM KREVETA

SAMO DA MI JE DA SE DOKOPAM KREVETA

Koliko puta u životu ste rekli – samo da se dokopam kreveta!

Po pitanju kreveta psi su veoma slični ljudima. I njima je potreban sopstveni ležaj. Oni, baš kao i mi, vole da se ušuškaju u nešto udobno i mekano u čemu se osećaju spokojno i sigurno i za šta znaju da je samo njihovo.

Domaća kolekciju kreveta, ležaljki i prostirki PETMANIJA nudi širok izbor odličnog kvaliteta. Prirodni materijali, brojni modeli, elegantan kroj i više nego razumne cene, sasvim sigurno će zadovoljiti sve potrebe vašeg ljubimca.

Izdvajamo FLEXY, sa pomičnim stranicama, kojem možete prilagoditi veličinu. Veoma lako se čisti, a jednostavnim otvaranjem rajsferšlusa možete izvaditi punjenje i oprati ga u veš mašini na 30 stepeni.

Izuzetno je otporan na kidanje jer je sašiven čvrstim, duplim, šavovima. Elegantnog, minimalističkog dizajna, dostupan je u različitim bojama. Osim za pse, pogodan je i za mačke.

Tu je i SLEEP EASY sa uklonjivom gornjom navlakom, koja je mekana sa unutrašnje, a vodootporna sa spoljašnje strane. Izuzetno su izdržljivi i otporni na cepanje jer su prošiveni čvrstim šavovima, a punjenje se neće zgrudvati ili gomilati ni posle brojnih pranja. Savršeno su udobni i lako se čiste običnom krpom ili u veš mašini (bez centrifuge). Dostupan je u različitim bojama, ali je zadržana minimalistička nota, kako bi se lako uklopio u svaki enterijer.

Baš kao i vi – i vaš ljubimac jedva čeka da se dokopa svog novog kreveta!

Petmanija. Sve za pet!