O nama

O NAMA

PETMANIJA – O NAMA

Dragi ljubitelji životinja,

dobrodošli u PETMANIJU, novu, neodoljivu, savremenu i drugačiju prodavnicu za kućne ljubimce. Jer kod nas je SVE ZA PET!

PETMANIJA je moderan i pregledan E-Shop sa preko 10.000 najrazličitijih artikala. Naš asortiman sastoji se od atraktivnih, pristupačnih i pažljivo odabranih proizvoda namenjenih kućnim ljubimcima: od kvalitetne hrane po izuzetno povoljnim cenama, preko velikog izbora galanterije i igračaka, pa sve do kozmetike i nakita za vaše mezimce.

Ali to nije sve! Mi smo prvi i jedini E-Shop preko kojeg možete poručiti ne samo hranu za svoje ljubimce – nego i njih same!

VIZIJA

PETMANIJA je nastala je po uzoru na najbolje svetske specijalizovane internet prodavnice hrane i opreme za vaše i naše ljubljene ljubimce. Imamo snažan motiv i iskrenu želju da unapredimo život, ali i zdravlje “tih divnih stvorenja” koje svi toliko volimo, a da vama, istovremeno, olakšamo kupovinu iz udobnosti svog doma.

BEZBEDNOST I EFIKASNOST

Svi proizvodi na sajtu detaljno su kategorisani, a kako bismo vam obezbedili jednostavnu, brzu i opuštenu kupovinu, potrudili smo se da efikasnost, preglednost i sigurnost našeg E-Shopa budu na najvišem mogućem nivou. Jednom rečju – brzo, lako i sigurno.

JEDINSTVENA PONUDA

Mi smo jedini online pet shop koji pod istim krovom okuplja sve najpoznatije svetske brendove. Kod nas oni nisu konkurenti jer svi igraju za istu ekipu. Tim sveta na jednom mestu, samo u PETMANIJI.

DVOSMERNA KOMUNIKACIJA

PETMANIJA je 24/7 otvorena za sva vaša pitanja, sugestije, primedbe ili porudžbine. Možete nam se obratiti putem mejla, telefona ili društvenih mreža i u najkraćem mogućem roku dobićete odgovor, savet, preporuku ili artikal koji ste poručili.

Na usluzi vam je i naš Web Veterinar koji će, detaljno i stručno, odgovoriti na svako vaše pitanje.

MISIJA

Naša misija je poboljšanje ukupnog kvaliteta života, kako životinja, tako i njihovih vlasnika. Iako smo relativno novi na tržištu, imamo kristalno jasan cilj: izgradnju čvrstog i dugoročnog poverenja između nas i naših kupaca.

Hvala svima koji su nam ga već ukazali, kao i onima koji se upravo spremaju da to učine!

Vaša PETMANIJA.

Zašto izabrati nas

Zadovoljni kupci

Zadovoljan smo saradnjom sa Petmanijom. Brzo, lako i jednostavno.
marko jakovljević
Petmanija je pouzdana za saradnju. Nemam ništa loše da kažem i svima je preporučujem
željko jovanović